På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

QLOSR GROUP
KURS I RIKTAD EMISSION 0:04 KR/A, RABATT 11% (Direkt)

2021-11-26 06:26

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Qlosr Group meddelar att teckningskursen blev 0:04 kronor per aktie i den riktade emission av cirka 1,2 miljoner aktier som bolaget aviserade på torsdagskvällen. Bolaget tillförs 49,5 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Teckningskursen bestämdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande och motsvarar en rabatt om cirka 11 procent jämfört med den tiodagars volymvägda kursen för aktien på NGM till och med den 25 november.

Tecknare i den Riktade emissionen utgörs av ett antal kvalificerade och välrenommerade investerare, däribland Modelio Equity.

Nettolikviden från den riktade emissionen avses delvis användas som en del av förvärvet av Rg19 i Norden och SBL Data i enlighet med vad Qlosr Group offentliggjorde på torsdagen. Styrelsen för Qlosr Group har därutöver, under förutsättning av en extra bolagsstämmas godkännande, beslutat om en riktad emission till Qlosr Holding, Qlosr Groups styrelseordförande Bengt Engström, grundaren och styrelseledamoten Johan Bjerhagen samt Qlosr Groups vd Jonas Norberg om sammanlagt 8 miljoner kronor till samma teckningskurs som i den riktade emissionen.

Den riktade emissionen, den riktade emissionen till Qlosr Holding och bolagets styrelse/vd samt vederlagsaktierna som emitteras i anledning av förvärven medför en sammanlagd utspädningseffekt om högst cirka 22,5 procent av antalet aktier och högst cirka 13,0 procent av antalet röster i bolaget.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927

Nyhetsbyrån Direkt


Qlosr Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -