På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

NEXAR
RESULTAT -1,3 MLN KR 3 KV (Direkt)

2021-11-26 06:21

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) NGM-noterade sport- och underhållningsbolaget Nexar redovisar ett nettoresultat om -1,3 miljoner kronor (-1,4) för det tredje kvartalet 2021. Nettoomsättningen uppgick till 0,1 miljoner kronor (9,3).

Nexar fokuserar nu på att vidareutveckla tv-formatet Football Dreamz och att representera spelare som bolaget scoutar till formatet. Bolaget kommer även att representera klubbar för att hitta unga spelare. Nexar kommer därmed att ha primärt två affärsområden, tv-formatet Football Dreamz och spelaragent- & klubb management-verksamhet.

Under slutet av andra kvartalet 2021 påbörjade styrelsen, vd och finanschef utvärdering av bolaget och dess dotterbolag, ett arbete som har pågått även under tredje kvartalet.

"Styrelsen tittar över bolagen gällande deras framtid och kommer inom kort kommunicera möjliga beslut som en effekt av denna utvärdering. Vi har nu genomfört ytterligare kostnadsbesparingar i syfte att få en mer effektiv bolagsstruktur och har med det uppnått en mer acceptabel nivå samt fortsätter översyn av bolagets verksamhet", skriver Nexars vd Joachim Kamph i delårsrapporten som publicerades på torsdagskvällen.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927

Nyhetsbyrån Direkt


Nexar Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -