På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

MEDCLAIR
AMBITION SÄLJA ELLER DELA UT SPINTSO UNDER 2022 (Direkt)

2021-10-26 09:39

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Tredje kvartalet för Medclair Invest, som handlas på NGM Nordic SME, kännetecknades av mycket hög aktivitet i de båda dotterbolagen Medclair och Spintso vilket har resulterat i nya distributionsavtal, genombrott på nya marknader samt ett väsentligt ökat inflöde av affärsförfrågningar.

Det skriver Medclair Invest, som handlas på NGM Nordic SME, i en verksamhetsuppdatering.

Verksamheten i Spintso har sedan omstruktureringen i maj, utvecklats mycket positivt och bedöms bidra med ett positivt resultat för helåret 2021, enligt Medclair Invest. Under kvartalet erhölls ett bud på Spintso.

"Även om budet i sig var attraktivt står det klart att givet den positiva utvecklingen finns det goda skäl att avvakta ytterligare en tid för att dra nytta av bland annat lanseringen av en helt ny generation klockor. Ambitionen är att under 2022 sälja, alternativt dela ut, verksamheten till aktieägarna", skriver Medclair Invest.

I dotterbolaget Medclair uppges verksamhetsmålen i nuläget vara mer än väl uppfyllda. Antalet etablerade kundkontakter ökade radikalt under tredje kvartalet, enligt pressmeddelandet.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Medclair Invest - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -