CTEK
CTEK i samarbete med General Motors (Finwire)

2021-10-26 15:49
Batteriladdarbolaget CTEK tillkännager ett samarbete med General Motors (GM) för att designa, utveckla och leverera en rad Ultium-märkta, nivå 2 EV-laddstationer för privata bostäder och kommersiellt bruk. Det framgår av ett pressmeddelande.

CTEK:s nuvarande strategiska plan och långsiktiga finansiella mål inkluderar detta samarbete med GM. CTEK kommer att leverera en bas och två premiumladdare.

"Vi är mycket glada över att bli valda att samarbeta med GM för att stödja den spännande utrullningen av deras revolutionerande Ultium Charge 360 Ecosystem. Vi har en lång relation med GM och det är ett privilegium för vårt team att arbeta nära dom från designstadiet, genom produktion och försäljning. Jag tror att du verkligen måste lita på en produkt för att vilja sätta ditt eget varumärke på den, så för oss är det en viktig kvalitetsstämpel", säger Jon Lind, vd och koncernchef på CTEK.

För närvarande levererar CTEK egna laddare till över 50 av de största och mest prestigefyllda biltillverkarna i världen.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

CTEK - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -