På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Trustly
Trustly rekryterar ny styrelseledamot (Finwire)

2021-10-25 09:16
Betalteknikjätten Trustly meddelar att Josefin Lindstrand kommer att föreslås som ny styrelseledamot och även ny ordförande i Trustlys globala riskkommitté. Det framgår av ett pressmeddelande.

I samband med utnämningen kommer Lindstrand att lämna sitt uppdrag som styrelseledamot på Swedbank - ett uppdrag hon haft sedan 2019.

“/.../ Josefin har lång erfarenhet från finansbranschen och kommer att spela en viktig roll i arbetet med att stärka Trustlys position som den globala ledaren inom konto-till-konto-betalningar online. Jag är övertygad om att Josefin på ett framgångsrikt sätt kommer att leda Trustlys översyn inom riskhantering och regelefterlevnad", kommenterar Trustlys styrelseordförande Johan Tjärnberg.

Trustly valde i våras att skjuta upp sin planerade börsnotering och granskas just nu av Finansinspektionen kring sitt arbete med högriskkunder.

Filip Lindkvist
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -