Kindred
Kindreds andel av spelöverskottet från osunt spelande sjönk i tredje kvartalet (Finwire)

2021-10-25 08:05
Bettingbolaget Kindreds spelöverskott från osunt spelande uppgick till 3,3 procent i tredje kvartalet. Det är en minskning från från 4,3 procent i andra kvartalet i år och 3,9 procent i första kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kindred har satt ambitionen att noll procent av spelöverskottet ska komma från osunt spelande år 2023 och att dessa siffror ska redovisas kvartalsvis. Syftet med att rapportera dessa siffror är att vara transparent med data samt öka kunskapen om vad som behöver ske för att förhindra osunt spelande i samhället.

"Det är glädjande att se att andelen spelöverskott från osunt spelande minskar. Samtidigt som vi välkomnar minskningen är vi medvetna om att vi måste fortsätta arbeta hårt för att minska andelen ytterligare. I linje med vår hållbarhetsstrategi arbetar våra operationella team med att implementera fler proaktiva interaktioner vilket har lett till en ökning i användandet av kontrollverktyg så att kunder kan upprätthålla ett sunt spelande", kommenterar vd Henrik Tjärnström.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Kindred Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -