På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Anima Group
Anima Group utser Maria Karlsson till tillförordnad vd (Finwire)

2021-10-21 16:39
Anima Group, som säljer hästrustning, höll idag den 21 oktober extra bolagstämma för att välja ny styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande.

Till nya styrelseledamöter valdes Oliver Aleksov, Maria Karlsson samt Bengt L Andersson. Daniel Karlsson som sedan tidigare är styrelseledamot valdes till styrelsens arbetande ordförande.

Vid efterföljande styrelsemöte utsåg styrelsen Maria Karlsson, bolagets nuvarande e-handelsansvariga, till tillförordnad vd. Hon är en av Anima Groups grundare, som sedan starten arbetat inom ett flertal områden i bolaget, bland annat innehade hon posten som vd i bolaget innan det noterades.

- Jag kommer som arbetande ordförande att under en övergångsperiod ge bolagets nya tillförordnade vd mitt fulla stöd, för att verksamheten ska kunna fortgå precis som tidigare, säger Daniel Karlsson, tidigare vd för Anima Group.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Anima Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -