På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

HEXAGON
FÖRESLÅR TVÅ NYA STYRELSELEDAMÖTER (Direkt)

2021-10-14 18:09

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Valberedningen i Hexagon har beslutat att föreslå nyval av Erik Huggers och Brett Watson till styrelsen vid extrastämman den 17 november.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Erik Huggers har omfattande erfarenhet från media- och techindustrin där han i dag är ledamot i tillsynsstyrelsen för Wetransfer och Prosiebensat.1 Media. Dessförinnan var han vd för Vevo och hade flera olika chefsbefattningar på Verizon Communications, Intel Corporation, BBC och Microsoft Corporation.

Brett Watson är vd för Koch Equity Development, ett investeringsbolag och dotterbolag till Koch Industries, där han förvaltar och driver affärsutveckling i Kochs diversifierade investeringsportfölj. Han är styrelseledamot i Infor, Getty Images, Transaction Network Services, MI Windows and Doors samt Flint Group.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Hexagon B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -