På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

EPISURF MEDICAL
RESULTAT FÖRE SKATT I LINJE MED FÖRVÄNTNINGAR (Direkt)

2021-10-14 19:11

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Episurf Medical uppger i ett pressmeddelande att resultatet före skatt och likviditet är i linje med förväntningarna för det tredje kvartalet.

Det framgår av en operationell uppdatering för tredje kvartalet 2021 från bolaget.

"Likväl anser vi att vi har byggt ett mycket starkare bolag under de senaste 18 månaderna, med en betydligt starkare klinisk och regulatorisk grund. Vi har en utökad kundbas, och vi har genererat stort intresse bland ortopeder globalt via webinar och andra marknadsföringsaktiviteter. Vi har också använt tiden till att utveckla nya produkter, och det är mycket spännande att vi nu har två 510(k)-produkter i pipeline för den amerikanska marknaden, i tillägg till den pågående studien EPIC-knee. Allt som allt är vi väl förberedda för nästa fas", kommenterade bolaget vd Pål Ryfors i pressmeddelandet.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Episurf B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -