Blick Global
Blick Global ger en uppdatering av dotterbolaget Wigets samarbeten i Japan (Finwire)

2021-09-28 15:14
Adtech-bolaget Blick Globals dotterbolag Wiget Group ingick i juni ett samarbete med Glitnor-ägda onlinecasinot Gambola.

Överenskommelsen gällde trafikdrivande kampanjer i Japan och den initiala budgeten var satt till totalt 150 000 till 200 000 kronor som ett test över en sexmånadersperiod. Efter de inledande tre månaderna av testperioden har den tilltänkta initiala testbudgeten utvecklats till en investering i storleksordningen 100 000 till 200 000 kronor per månad från Glitnor, enligt ett pressmeddelande.

Under sommaren har även spelbolaget Dora Mahjong initierat trafikdrivande kampanjer i Japan genom Wiget. Den initiala testbudgeten uppgick till totalt 30 000 kronor och även här har utfallet mynnat ut i lyckade resultat som hittills inneburit månatliga investeringar om upp till 200 000 kronor.

- Vi känner väl till potentialen i Japan och det är glädjande att våra samarbeten så här långt faller så pass väl ut. Japan är en ny marknad för Wiget som kontinuerligt arbetar med kampanjoptimering för att säkerställa hög kvalitet i leveransen av spelare. Vi är ödmjuka och skenar inte iväg med estimaten, men visst är det roligt att vår produkt Ace visar sig fungera för operatörer som ligger i absolut framkant vad det gäller kunnande och kravställning likt Glitnor och Dora Mahjong, säger Erik Ahlberg, vd i Blick Global Group.

Ovan nämnda samarbeten är ej överenskomna till fixerade budgetar eller tidsperioder utan beräknas fortlöpa baserat på utfall och resultat.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Blick Global Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -