På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Imint
Imints teknologi ska integreras i kinesiska företaget Rokids AR-pannband (Finwire)

2021-09-23 17:15
Mjukvarubolaget Imint ska samarbeta med kinesiska Rokid för att få högkvalitativ och stabil video till Rokids nya AR-pannband.

Rokid, som är en utvecklare av förstärkta och blandade verklighetsglasögon och huvudbonader för industriella applikationer, ska genom samarbetet integrera Imints Vidhance-programvara i sina nya och explosionssäkra 5G-AR-pannband.

Produkten är tänkt att användas av arbetare i industrier så som olja och gas, elkraft, luftfart och järnvägstransporter.

"Som en av de första att integrerade 5G i en huvudburen enhet förstår Rokid de högpresterande datorbehoven hos arbetare i fältet. Med Iminits programvara för videoförbättring, Vidhance, kan Rokid säkerställa optimal videoprestanda och tydlig upplösning för både inspelad och verklig tidsvisning", kommenterar Imints vd Andreas Lifvendahl.

Några finansiella detaljer avslöjas inte.

Filip Lindkvist
Nyhetsbyrån Finwire

IMINT Image Intelligence - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -