På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

BICO
FÖRVÄRVAR HUREL FÖR 2,5 MLN USD (Direkt)

2021-09-15 20:18

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) 3D-skrivarbolaget Bico, som förut hette Cellink, har förvärvat tillgångarna och verksamheten i Hurel, ett ledande amerikanskt life science-bolag som fokuserar på att förse kunderna med tvådimensionella leverodlingsmodeller och analystjänster.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bico har förvärvat tillgångar och verksamhet i Hurel, för en köpeskilling om cirka 2,5 miljoner dollar, som kommer att integreras i Visikol, ett dotterbolag till Bico.

"Hurel är ett företag vi haft ögonen på länge då de har en otroligt väl validerad levercellodlingsmodell som hjälper till att tillgodose ett kundbehov som vi tidigare inte kunnat matcha. Deras modeller och tjänster passar perfekt in i vår portfölj och vi är otroligt glada över att de blir en del av Visikol", kommenterar Visikols vd Michael Johnson i pressmeddelandet.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


BICO Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -