På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

BEYOND MEAT
RES/AKTIE -0:31 USD 2 KV (EST -0:22), FSG ÖVER EST (Direkt)

2021-08-05 22:25

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Köttsubstituttillverkaren Beyond Meat rapporterade ett resultat per aktie på -0:31 dollar per aktie för det andra kvartalet, att jämföra med det förväntade resultatet om -0:22 dollar per aktie.

Intäkterna blev 149 miljoner dollar, mot analytikerkonsensus från S&P Global Market Intelligence om 141 miljoner dollar.

Bolaget spår för det tredje kvartalet intäkter inom intervallet 120—140 miljoner dollar. Analytikerna hade inför rapporten räknat med intäkter om 153 miljoner dollar för det tredje kvartalet.

"Vi fortsätter att genomföra betydande investeringar i vår långsiktiga tillväxt här i USA och utomlands, med fokus på att innovera, produktionen och teamet, för framtiden", kommenterade bolagets vd Ethan Brown i delårsrapporten.

Vidare uppgav vd:n att bolaget ser en stark veckolig utveckling av produktionskapaciteten i Europa och Kina, samtidigt som covid-19-pandemin fortsatt riskerar att inverka på helårssiffrorna.

Aktien tappade drygt 5 procent i efterhandeln.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Beyond Meat Inc - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -