På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Biofrigas
Biofrigas teknikverifiering av Cryosep fortlöper enligt aviserad plan (Finwire)

2021-07-16 17:22
Biogasbolaget Biofrigas har den senaste månaden genomfört ombyggnationer av sin anläggning Cryosep inför de avslutande verifieringarna. Arbetet har fortlöpt enligt tidigare kommunicerad plan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

- Vi har mottagit allt material och installerat alla nya komponenter i vår anläggning och arbetet har löpt på enligt våra förväntningar. Vi tar nu sommaruppehåll och kommer direkt efter ledigheterna att koppla in styrsystemet samt att med tredje part genomföra en provtryckning av anläggningen. Slutligen kommer vi isolera anläggningen och vi räknar med att kunna trycka på startknappen senast under augusti/september, säger Biofrigas vd Jonas Stålhandske.

- Vi har gjort avgörande framsteg i vår design och jag ser verkligen fram emot att få starta anläggningen. Vi räknar med en månads provdrift i verkstad innan vi flyttar ut anläggningen till vår kund, avslutar Jonas Stålhandske.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Biofrigas - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -