Checkin.com
Checkin.com erhåller ackreditering från KJM, avseende åldersverifiering i Tyskland (Finwire)

2021-06-29 10:58
Teknikbolaget Checkin.com har en mjukvara för checkins som nu har erhållit ackreditering från den den tyska kommissionen för skydd av unga personer i media, Kommission für Jugendmedienschutz (KJM). Det framgår av ett pressmeddelande.

Ackrediteringen är viktig eftersom den visar att bolagets mjukvara för automatisk verifiering av ålder och identifiering uppfyller de tekniska och legala kraven i Tyskland.

- Den här ackrediteringen från KJM är ett tydligt bevis på att vår mjukvara inte bara hjälper våra kunder att få fler registrerade användare, utan också hjälper dem med regelefterlevnad på multipla marknader. Att hålla regelefterlevnad på en eller två marknader är ofta hanterbart, men när det ska genomföras i större skala blir det snabbt väldigt komplext. Vi på Checkin.com erbjuder en global men lokalt anpassad checkin-mjukvara för sign-up och identifiering, direkt "out of the box" och med en integration. Vi är glada över att kunna hjälpa våra kunder få fler användare samtidigt som vi är en viktig del av deras regelefterlevnadsarbete, säger Alexey Kuznetsov Chief Product Officer och medgrundare på Checkin.com Group, i en kommentar.

Tyskland är Europas största ekonomi.

Isabella Millings
Nyhetsbyrån Finwire

Checkin.com Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -