På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Dustin
Dustin skapar ny koncernleding med nya roller (Finwire)

2021-06-22 08:35
It-återförsäljaren Dustin möblerar om i toppen efter förvärvet av Centralpoint.

Företaget utökar ledningen med totalt fyra roller, COO Nordic, COO Benelux, EVP SMB Benelux och EVP LCP Benelux. Den nuvarande chefen för Centralpoint Luuk Slaats kommer att stanna kvar i organisationen i upp till tolv månader. Därefter kommer han att lämna.

- Med den nya organisationen är vi redo att dra fördel av vår ledande position i Norden och Benelux och fortsätta växa i Europa. Jag är mycket glad att Luuk Slaats valt att stanna i bolaget under en övergångsperiod och också tar plats i koncernledningen samt att Gijsbert Geerders blir ny medlem i koncernledningen. Det ger oss kontinuitet och möjlighet att dra nytta av styrkorna hos Dustin och Centralpoint. Jag är också glad över att Jenny Ring fortsätter att leda Supply Chain inom COO Nordic så att vi kan fortsätta dra nytta av hennes kunskap och starka ledarskap. Slutligen vill jag också tacka Alexandra Drevenlid för att hon har byggt upp Dustins tjänsteerbjudande så att vi nu är redo att ta nästa steg och fortsätta växa vår tjänsteaffär, säger Thomas Ekman, vd på Dustin, i en kommentar.

I och med den nya COO Nordic organisationen, som kommer inkludera IT & Digitalisering och Supply Chain, kommer Jenny Ring som idag är EVP Supply Chain att lämna koncernledningen. Hon fortsätter dock som ansvarig för Supply Chain inom COO Nordic organisationen.

Dustins koncernledning från 1 juli, 2021:
Thomas Ekman, VD och koncernchef
Johan Karlsson, CFO
Gijsbert Geerders, EVP COO Benelux
Alexandra Fürst, EVP COO Nordic
Morten Jakobi, EVP SMB Benelux
Rebecca Tallmark, EVP SMB Nordic
Luuk Slaats, EVP LCP Benelux (tf)
Michael Haagen Petersen, EVP LCP Nordic
Stephanie Forsblom, EVP Marketing & Communication
Martin Lindecrantz, EVP HR

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Dustin Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -