På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

POLITIK
REGERINGENS BUD EJ BRA NOG ENL NOOSHI DADGOSTAR (Direkt)

2021-06-21 05:39

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Under söndagen höll statsminister Stefan Löfven och Centerledaren Annie Lööf en presskonferens där de presenterade att parterna inom bostadsmarknaden ska få utrymme till att förhandla hur hyresmodellen för nyproduktion ska reformeras.

Detta kommer efter att Vänsterledaren Nooshi Dadgostar starkt kritiserat januaripartiernas - S, MP, C, L - hållning till marknadshyror och inför måndagens misstroendeomröstning.

Trots att Stefan Löfven menar att detta beslut var helt enligt med det som Dadgostar krävde för att inte rösta att fälla statsminister Stefan Löfven och hans regering, råder det fortfarande tvivel från Vänsterledaren.

"Att statsministern presenterar en partslösning utan att ha förankrat det med parterna som ska delta i en sådan är anmärkningsvärt. Det tyder på att det här inte var seriöst menat och det vet statsministern själv om", sade hon.

Makroredaktionen +46 8 51917931 https://twitter.com/makroredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -