På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Kindred
Kindred samarbetar med EASG för att uppmärksamma app som upptäcker spelmissbruk (Finwire)

2021-06-10 09:23
Kindred ingår ett samarbete med European Association for the Study of Gamling, EASG, för att upplysa sina kunder om Bettor Time-appen. Denna app är framtagen för att identifiera tidiga tecken på spelmissbruk hos kunder, enligt ett pressmeddelande.

Appen är utvecklad av Zafty Intelligence och använder sig av maskininlärningsalgoritmer för att upptäcka förändringar i aktivitetsmönstret, även subtila sådana.

”Baserat på nivån av förändring i användarens beteendemönster kommer appen att rekommendera skräddarsydda verktyg och stöd som kommer att hjälpa kunden att återgå till sitt normala aktivitetsmönster och hållbara spelande”, skriver Kindred.

Kindred främjar appen som ett led i ambitionen att noll procent av bolagets spelöverskott ska komma från osunt spelande år 2023.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Kindred Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -