På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

LEO VEGAS
INGA GIGANTISKA KOSTNADER FÖR USA 2021 - LEDNING (Direkt)

2021-05-17 11:03

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Kostnaderna för Leo Vegas intåg i USA kommer inte att vara gigantiska under 2021 och bolaget tror fortfarande på vinsttillväxt för gruppen som helhet trots satsningen.

Det sade bolagets ledning på måndagens presskonferens efter nyheten att Leo Vegas kommer att lansera varumärket Leo Vegas i New Jersey med planerad start under det första halvåret 2022.

De första två åren kommer fokus att ligga på tillväxt snarare än vinst, samtidigt som man kommer att fokusera på avkastning på de investeringar som görs, dock kommer de vinsterna längre fram.

" Vi tror inte att kostnaderna kommer att vara gigantiska under 2021", sade finanschef Stefan Nelson.

Beträffande den finansiella påverkan på gruppen som helhet var budskapet att det är för tidigt att ge för mycket guidning, men bolaget lovade att man framgent kommer att vara så transparenta som det går gällande USA-siffrorna.

"Vi siktar på vinsttillväxt med har ingen absolut plan. Desto större möjlighet, desto mer kommer vi att investera", sade bolagets finanschef Stefan Nelson.

Aktiemarknadens reaktion på beskedet var förhållandevis ljummen och aktien hade vid klockan 10.45 handlats upp 0,7 procent.LeoVegas - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -