På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Elicera Therapeutics
Elicera Therapeutics genomför en nyintroduktion på First North (Finwire)

2021-05-17 12:10
Elicera Therapeutics genomför en nyintroduktion på Nasdaq First North Growth Market. Teckningstiden löper från 24 maj till 8 juni. Första handelsdag är ännu inte bestämd.

Erbjudandet omfattar 6,50 miljoner units till en teckningskurs på 8 kronor per unit, vilket vid fullteckning tillför 52 miljoner kronor före emissionskostnader. Det finns även en övertilldelningsoption på ytterligare 1,25 miljoner units, vilket motsvarar 10 miljoner kronor. Varje unit består av en aktie och en vederlagsfri teckningsoption. Bolaget värderas före nyemissionen till 96 miljoner kronor.

Elicera Therapeutics är ett cell- och genterapibolag i klinisk fas som utvecklar immunonkologiska behandlingar med fokus på CAR T-celler och onkolytiska virus. Bolagets vd Jamal El-Mosleh har tidigare varit vd för Immunicum och Annexin Pharmaceuticals och han presenterade idag vid Aktiespararnas aktiedag i Göteborg.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -