På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Gold Town Games
Gold Town Games förlänger avtalet med Wayne Gretzky (Finwire)

2021-05-07 15:22
Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games förlänger licensavtalet gällande Wayne Gretzkys ambassadörskap i World Hockey Manager. Avtalet inleddes i slutet av 2019 och kommer nu att gälla till slutet av 2021. Avtalet innehåller en option om förlängning. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Samarbetet med Gretzky fungerar väldigt bra, det ger World Hockey Manager en tydlig profil att bygga varumärket kring vilket även stärker bolagets möjligheter att ingå i andra affärsmässiga partnerskap. 2021 ser vi fram emot att arbeta mer med Gretzky i vår marknadsföring, inte minst i hockeyns och hans eget hemland Kanada, säger Gold Town Games vd Pär Hultgren.

Under året kommer bolaget att använda befintligt marknadsmaterial med Gretzky, då pandemin försvårat produktionen av nytt innehåll. Det innebär att licensavgiften för att använda Gretzkys varumärke under perioden väsentligt har reducerats, vilket medför sänkta kostnader under året.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Gold Town Games - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -