På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Front Ventures
Front Ventures intressebolag Vopy rekryterat flera nyckelpositioner för sina tillväxtplaner (Finwire)

2021-05-07 16:44
Investeringsbolaget Front Ventures intressebolag Vopy har rekryterat flera nyckelpositioner för sina tillväxtplaner samt startat en rad nya aktiviteter inom försäljning och marknad. Det framgår av ett vd-brev till aktieägarna.

Detta i ljuset av samgåendet mellan Vopy och Conax.

"Responsen från våra kunder är fortsatt över förväntan. Vi har än så länge inte tappat ett enda prospekt och våra potentiella kunder pushar oss att prioritera dem i försäljnings- och implementationsprocesserna då de har bråttom att komma igång. Vi är i långtgående diskussioner och RFQ processer med både små och stora kunder, varav flera med många miljoner användare", kommenterar Vopys vd Kim Forssell.

Det påpekas att time to market är bland det viktigaste bolaget har framför sig, och mot den bakgrunden har man tagit in pengar via en bryggfinansiering.

"För att kunna springa tillräckligt fort och inte hamna i ett läge av kapitalbrist om vår planerade Pre-IPO runda skulle dra ut på tiden, har vi tagit in 20 miljoner kronor i en bryggfinansiering. Då fler var intresserade har vi utökat bryggfinansieringen till 25 miljoner kronor och räknar med att den blir fulltecknad inom någon vecka från nu. Därmed säkrar vi ytterligare vår finansiella uthållighet", berättar bolagschefen.

När det kommer till rekryteringsarbetet har Vopy börjat lägga de viktigaste pusselbitarna, med flera tillskott till ledningsgruppen.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Front Ventures B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -