På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Plejd
Plejd lanserar DAL-01 som första produkt riktad mot kommersiella installationer (Finwire)

2021-05-06 13:50
Teknikbolaget Plejd lanserar DAL-01 som är bolagets första produkt främst riktad mot kommersiella installationer. Produkten möjliggör enkel integration av DALI-styrda armaturer i bolagets system och samspel med bolagets övriga produkter som exempelvis trådlösa tryckknappar. Det framgår av ett pressmeddelande.

DALI är en standard för kommersiell belysningsstyrning och med integration till Plejds system ger bolaget marknaden ett helt nytt sätt att installera kommersiell belysningsstyrning som bygger på Plejd styrka av enkel konfiguration och kraftfulla trådlösa möjligheter. Första leveranserna är planerade till slutet av maj, början av juni 2021.

- Vi är mycket glada över att kunna lansera DAL-01 och tar vårt första riktiga kliv in på den kommersiella marknaden för belysningsstyrning och breddar vår totala marknad signifikant, kommenterar vd Babak Esfahani.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Plejd - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -