På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Umida
Umida lanserar nya whiskyn Sweden Rock 21 (Finwire)

2021-04-21 10:24
Dryckesföretaget Umida lanserar nya whiskyn Sweden Rock 21 som väntas generera 1,4 miljoner kronor i nettoomsättning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sweden Rock 21 är den sjunde whiskyn från Umida i samarbete med Sweden Rock Festival. Den kommer i en begränsad upplaga på 3 700 flaskor. En flaska kostar 749 kronor och finns tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment.

"Covid-19 har som vi alla vet ställt till det på många sätt och det är mycket tråkigt att vi nu har två år utan den omåttligt populära Sweden Rock Festival. Glädjande är dock att fansen är trogna och stöttar festivalen på bästa sätt. Att vi fortsätter jobba med denna fina whiskytradition tillsammans med Sweden Rock Festival är också glädjande. Det är extra spännande att i år lansera whiskyn i samarbete med en ny svensk whiskyproducent som vi hoppas kommer få en fin tillväxt kommande år i Sverige”, säger Umidas vd Filip Lundqvist.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Umida B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -