På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

IMMUNOVIA
NY VÄNTAD MARKNADSSTORLEK I USA FÖR IMMRAY PANCAN-D (Direkt)

2021-04-21 22:44

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Diagnostestbolaget Immunovia uppdaterar sin bedömning av den totala marknadsstorleken för Immray Pancan-D i USA.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Immunovia uppger att bolagets nya uppskattningar visar att 315.000 till 350.000 individer har en familjär/ärftlig risk för bukspottkörtelcancer och skulle kvalificera sig för att ingå i monitoreringsprogram.

Nyhetsbyrån Direkt rapporterade i mars, efter samtal med Immunovias vd Partik Dalen, att bolaget uppskattar antalet individer med familjär/ärftlig risk för sjukdomen i USA till "lite mindre än 100.000".

"Den maximala möjliga marknadsstorleken för Immunovia räknat i antalet test och med antagande om testning två gånger per år uppgår idag till 630.000 – 700.000 test årligen, baserat på nuvarande rekommendationer och riktlinjer", skriver bolagets Patrik Dahlen i pressmeddelandet.Immunovia - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -