På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Bactiguard
Bactiguard lanserar sårvård i Spanien, hela produktportföljen nu tillgänglig i landet (Finwire)

2021-04-15 13:01
Medicinteknikbolaget Bactiguard utökar sin sårvårdsaffär genom ett samarbete med det spanska företaget Farmaban. Partnerskapet gör det möjligt för Bactiguard att nå ut med hela sin produktportfölj på den spanska marknaden. Det framgår av ett pressmedddelande.

Farmaban är ett privatägt företag som grundades 1992 och ligger i Sant Fruitós de Bages, Barcelona. Företaget startade med tillverkning av självhäftande elastiska bandage och ha successivt expanderat till att tillverka ett brett sortiment av produkter inom sårvårdshantering.

Förra året etablerade Bactiguard ett partnerskap med Libera Medica för distribution i Spanien av Bactiguards infektionsförebyggande portfölj med coatade produkter för urin-, blod- och luftvägarna. Genom samarbetet med Farmaban kommer Bactiguard att nå den spanska marknaden med hela sin produktportfölj av infektionsförebyggande och sårvårdande produkter.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Bactiguard Holding B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -