Nowonomics
Nowonomics lanserar nytt reklamkoncept och erbjuder kunderna ISK (Finwire)

2021-04-13 11:24
Fintech-bolaget Nowonomics, även kallat Nowo, började den 7 april att handlas på Nordic SME. Kapitaltillskottet från nyemissionen ska användas till en satsning på ett nytt marknadsföringskoncept samt att Nowo erbjuder kunderna att placera sitt sparande på ett ISK. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nowo lanserar nu ett nytt reklamkoncept med namnet "En dag vill du sluta jobba". Det syftar till att reflektera över att man en dag vill sluta jobba, och man därför redan nu behöver ta ansvar för hur man vill ha det då. Många "skjuter bort" detta. Följden blir en pension som blir väsentligt lägre än slutlönen. Undersökningar visar följaktligen att många oroas över sin ekonomiska framtid efter pension.

Konceptet handlar om att erbjuda Nowo som både möjliggör att man sparar på egen hand utan att det känns, samtidigt som man kan "tjäna pension" när man handlar hos några av bolagets knappt 1 000 partners inom handel och e-handel. Kampanjen kommer främst att ske i digitala och sociala medier och kommer innehålla film och material som stimulerar till att dela med andra.

Nowo erbjuder nu också kunderna att placera sitt sparande på ett ISK, investeringssparkonto, vilket många efterfrågat. Det sker med start idag gemensamt med samarbetspartnern Tellus Fonder.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Nowonomics - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -