På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Ferroamp
Ferroamp och Svea Solar fördjupar sitt samarbete (Finwire)

2021-04-13 08:38
Ferroamp Elektronik ska tillhandahålla sina systemlösningar till Svea Solars produktportfölj i syfte att kunna ge större fastighetsägare ”en komplett och framtidssäkrad solcellslösning”. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ferroamps systemlösningar möjliggör för fastighetsägare att själva kunna ta kontroll över nätanslutningen för att styra, allokera och producera energi.

”I större fastigheter, där effektbrist eller dyra effektabonnemang sätter stopp för utbyggnad av exempelvis elbilsladdning, kan EnergyHub-systemet tillsammans med solceller och batterilager vara lösningen. Tillsammans kan de två svenska bolagen erbjuda ett komplett system”, heter det.

"Svea Solar är en mycket professionell aktör och de har bevisat om och om igen att de är engagerade, kunniga och kapabla. Vi är glada över att Ferroamp nu blir en del av Svea Solars erbjudande och ser mycket fram emot att fördjupa vårt samarbete", säger Charlotte Eisner, Chief Commercial Officer på Ferroamp.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Ferroamp Elektronik - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -