På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

MUNTERS
CHEF FÖR AFFÄRSOMRÅDE AIRTECH LÄMNAR BOLAGET (Direkt)

2021-04-08 14:18

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Fukthanteringsföretaget Munters affärsområde Airtechs chef Peter Gisel-Ekdahl har valt att lämna bolaget för att bli vd för ett annat företag baserat i Norden.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Munters vd Klas Forsström kommer, utöver sin nuvarande roll, att ta på sig ansvaret för Airtech för att säkerställa framtida tillväxtplaner och fortsatt fokus på implementeringen av strategin, meddelas det.

Den avgående affärsområdeschefen fortsätter arbeta i sin nuvarande roll åtminstone över andra kvartalet 2021 för att säkerställa en framgångsrik överlämning, heter det.

Munters består sedan en tid tillbaka av två affärsområden – Airtech och Foodtech. Airtech är verksamt inom luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer.

Peter Gisel-Ekdahl började på Munters 2007 och startade sin resa inom affärsområdet Foodtech, som erbjuder klimatsystem för djuruppfödning och växthus. Han blev affärsområdeschef 2011.

Under 2019 utsågs han till affärsområdeschef för Airtech.Munters Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -