På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

AZELIO
TRE NYA LEDAMÖTER FÖRESLÅS TILL STYRELSEN (Direkt)

2021-04-08 18:47

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Solenergiföretaget Azelio föreslår Carol M. Browner, Elaine Weidman-Grunewald och Hans Ola Meyer som nya styrelseledamöter vid kommande årsstämma.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Carol M. Browner är för närvarande Senior Counselor på Albright Stonebridge Group (ASG) där hon ger råd till klienter avseende miljöpåverkan, strategier och utvecklingssamarbete. Hon var tidigare senior rådgivare till president Obama och chef för Vita husets policy-enhet för energi och klimatförändring.

Elaine Weidman-Grunewald är en global hållbarhets- och utvecklingsexpert och har arbetat på Ericsson som Chief Sustainability & Public Affairs Officer samt medlem av koncernledningen. Hon är också rådgivare till ett antal bolag.

Hans Ola Meyer är nuvarande Ekonomi- och finansdirektör och medlem av koncernledningen i Atlas Copco, där han kommer pensioneras från sina uppdrag under sommaren 2021.Azelio - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -