Projektengagemang
Projektengagemangs varumärke inte tillräckligt starkt idag - vd (Finwire)

2021-03-09 10:52
Projektengagemang har idag inte ett tillräckligt starkt varumärke. Det uppgav vd Helene Hed under en investerardagen som anordnats av ABG Sundal Collier på tisdagen.

”Nej. Varumärket är inte tillräckligt starkt. Vi måste berätta till marknaden vad vi gör på PE, det är inte fallet idag”, sade Helene Hed.

Under presentationen sade Helene Hed också att hennes fokus ligger på att utveckla en lönsam tillväxt och att säkra en organisk tillväxt och stabila marginaler och sen fokusera på företagsförvärv, M&A, på lång sikt. Om M&A-landskapet sade hon att det har skett en stor konsolidering men att det fortfarande finns bolag som kan adderas till PE för att hämta in ny kompetens och nya aspekter.

Helene Hed kommenterade också marknadsläget och sade att på grund av att man har sagt upp 150 anställda under senaste året, så kommer detta att påverka intäkterna under 2021.

Hon sade också att covid-19 har påverkat PE men att man nu börjar känna av förändringar som leder bolaget att tro på en bättre marknad under andra halvåret 2021.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Projektengagemang Swed... - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -