På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Hoodin
Hoodin får order värd 0,4 miljoner kronor, ser ökad efterfrågan kring lösningar för turism (Finwire)

2021-03-03 17:59
Mjukvarubolaget Hoodin har fått en order från en samling av kunder inom segmentet turism. Ordern har ett värde om cirka 400 000 kronor och förutom intäkten så anses orden även vara av strategisk vikt då lösningarna gentemot företag inom turism kommer få avsevärd förbättring. Det skriver bolaget i ett pressmeddeande.

I ett samarbete mellan ett antal av Hoodins befintliga kunder så har dessa kunder lagt en beställning avseende nya funktioner i bolagets lösning för turism, mer känd som Hoodin for Tourism.

Hoodin har sedan tidigare kommunicerat att bolaget ej har för avsikt att genomföra kundprojekt som en del av det kommersiella erbjudandet. Denna order är dock inte ett kundprojekt som enbart innebär en unik anpassning till en enskild kund, då ordern förbättrar plattformen och Hoodins allmänna erbjudandet till turism. Hoodin ser även att det är en god tajming att vidareutveckla delar av plattformen och erbjudandet som riktas mot turism då det skett en noterbar ökning kring intresset avseende bolagets teknik rörande digitaliseringen inom turism.

- Förutom ordern i sig så noterar vi ett allt högre intresse för våra lösningar kring turism och tillsammans med dessa förbättringar i plattformen så har Hoodin nu utan tvivel en världsledande teknik för alla aktörer inom framför allt natur-turism, kommenterar Marcus Emne, vd i Hoodin.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Hoodin - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -