POLARCOOL
SER FINANSIERINGSBEHOV UNDER KOMMANDE 12 MÅNADER (Direkt)

2021-02-26 10:20

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Medicinteknikbolaget Polarcool, listat på Spotight Stock Market, bedömer att de marknadsmöjligheter som öppnar sig kommer att innebära ett finansieringsbehov under de kommande tolv månaderna.

Det framgår av bokslutsrapporten.

Polarcool utvecklar, marknadsför och säljer produkter inom idrottsmedicin och fokuserar på behandling av hjärnskakning och upprepade huvudkollisioner.

Bolaget arbetar intensivt med att bredda försäljningen och tittar även på marknader utanför Sverige samt även nya sportsegment som fotboll, handboll, rugby och amerikansk fotboll, skriver Polarcool.

"Med vårt upplägg för kunden med en hyra får vi löpande intäkter för de system som placeras hos klubbarna. Dock är försäljningen den närmaste tiden svårprognosticerad i och med covid-19. Bolaget kommer under första halvåret att intensivt fortsätta arbetet med att erhålla ett 510(k)-godkännande för den amerikansk marknaden där målet är att påbörja försäljning under andra halvåret", skriver Polarcool.

Under fjärde kvartalet 2020 var nettoomsättningen 0,2 miljoner kronor (0,2) och nettoresultatet låg på -2,2 miljoner kronor (-2,5).

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


PolarCool - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -