På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

FREE2MOVE
UTÖKAR FÖRETRÄDESEMISSION MED CA 2,5 MLN KR (Direkt)

2021-02-23 19:15

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Styrelsen för Free2move har, med anledning av överteckning i ordinarie erbjudande, beslutat att genomföra en kompletterande riktad emission av cirka 2,7 miljoner units, värda cirka 2,5 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande på tisdagskvällen.

Om en extra bolagsstämma den 25 mars fattar beslut att höja bolagsordningens gränser vad gäller antalet aktier och aktiekapital, avser styrelsen att utöka emissionen med ytterligare cirka 2,6 miljoner units, motsvarande cirka 2,5 miljoner kronor.

Vidare skriver bolaget en riktad nyemission av units genomförts till garanter, som valt att få ersättning i form av units. I den riktade emissionen till garanterna var teckningskursen 0,95 kronor per unit. Emissionsbeloppet uppgick till 0,7 miljoner kronor.

Den beslutade utökningen av emissionen, i kombination med den riktade emissionen till garanterna, innebär en utspädning om cirka 7,9 procent för befintliga aktieägare.Free2move Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -