KINDRED
AVTAL I USA, GER TILLGÅNG TILL KALIFORNIEN, ARIZONA (Direkt)

2021-02-09 07:34

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Kindred ingår ett avtal med Quechan Tribe of the Fort Yuma Indian Reservation. Genom avtalet kommer Kindred Group att få tillgång till spelmarknaden i ytterligare två nyckelstater, Kalifornien och Arizona.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet sträcker sig över en 10-årsperiod med möjlighet till förlängning och inkluderar både online och offline sportboks-tjänster samt Igaming.

"Kalifornien kommer mest sannolikt att bli en av de största marknaderna i världen med årliga intäkter som förväntas passera 2 miljarder dollar. Medan Arizona förväntas att, när marknaden är mogen, nå 200 miljoner dollar i årliga sportintäkter. Att nu ha säkrat tidig tillgång till dessa två nyckelstater ger oss en väldigt bra position för att kunna förbereda för en framgångsrik lansering tillsammans med en bra partner som har en stark lokal förankrin", kommenterar Kindres USA-chef Manuel Stan.

Tidpunkt för lansering i de båda delstaterna är beroende av lokal lagstiftning. Arizona är den delstat där man planerar en reglering av marknaden först och med ett lagförslag på bordet samt med stöd av guvernören hoppas man på att lagstiftarna godkänner initiativet under 2021, heter det.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927

Nyhetsbyrån Direkt


Kindred Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -