På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

USA
Jim Cramer tror att elbilar och bostäder är två stora trender under Bidens era som president (Finwire)

2021-01-21 13:10
Investeraren och Mad Money-värden Jim Cramer tror att elbilar och och bostäder kommer att vara två stora investeringstrender som man kan rida på under en era med Joe Biden som president i USA. Det framgår av en intervju med CNBC.

Han tror bland annat att det kommer komma mer reglering kring hållbarhet som kommer att öka adoptionen mot elbilar. Bolag som Cramer håller koll på här är Lordstown Motors, Northern Genesis samt Ciig Merger.

En annan faktor som Joe Biden kan bringa till bordet är en mer tillåtande politik mot odokumenterade invandrare, och bostäder kan få ett uppsving när dessa ska bli medborgare och ansöka om lån.

"Det finns åtminstone 10 miljoner odokumenterade invandrare som snart kommer komma ut ur skuggorna och be om lån för att köpa ett hem, och det kommer att vara fantastiskt för bostadsutvecklare", säger Cramer.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -