På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Tenoris One
Tenoris One stänger sin första hela kalendermånad, november avkastade 2,77 % med ca 84 % av fondens kapital placerat utanför börsen (Finwire)

2020-12-05 09:27
Den diversifierade fonden Tenoris One har nyligen stängt sin första hela kalendermånad. Under november avkastade fonden 2,77 %. Fondens exponering mot börsen, fördelad mot Tyskland, USA och Indien, var under perioden ca 16 %. Resterande del av portföljen bestod av bl.a. ädelmetaller, industrimetaller och jordbruksprodukter. Fonden har sedan start, per november, avkastat ca 0,8 %.


”Den gångna månaden var mycket stark för börsbolag men trots en liten andel av fondens kapital investerat i börsen lyckades vi skapa en avkastning som vi är mycket nöjda med. Med en börs som balanserar kring sin högsta värdering någonsin, trots många osäkerheter på både kort och lång sikt, är vi fasta i vår övertygelse om att diversifiering är mycket viktigt. Vi kommer fortsatt vara fokuserade på att försöka skapa en rimlig avkastning till låg risk genom det vi kallar diversifiering på riktigt” säger förvaltaren Henric Nordin.

newsroom@finwire.se
Twitter: @Finwire

Tenoris One - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -