På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

BONESUPPORT
BOLAG DELÄGT AV LEDAMOT SÅLT STÖRRE POST (NY) (Direkt)

2020-11-26 07:05

(Lägger till på olika ställen i texten, nyhet skickades första gången på onsdagskvällen)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Investmentbolaget Tellacq har sålt 590.500 aktier i Bonesupport för sammantaget drygt 38 miljoner kronor.

Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynslista.

Det hälsovårdsfokuserade investmentbolaget Tellacq ägs, enligt uppgifter på Bonesupports hemsida, till 25 procent av Håkan Björklund som sitter i Bonesupports styrelse sedan 2016. Håkan Björklund, som var ordförande i Bonesupport under 2016-2019, är för närvarande styrelseordförande i Sobi.

Under onsdagen mäklade Carnegie en aktiepost om just 590.500 aktier i Bonesupport. Posten motsvarar cirka 0,9 procent av antalet aktier i bolaget.

Innan transaktionen uppgick Tellacqs innehav till nästan 3 miljoner aktier, motsvarande 4,5 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings sammanställning.BONESUPPORT HOLDING - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -