På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Skistar
'Vi har inte fattar något beslut om att sälja våra aktier i St. Johann' - Skistar (Finwire)

2020-11-12 11:30
Skidanläggningsbolaget Skistar har inte fattat något beslut om att sälja sina aktier i St. Johann, förmedlar bolaget i en kommentar.

Bakgrunden är att österrikisk media under veckan har rapporterat att bolaget ska vara ute efter att sälja sin andel i skidorten.

"Vi utvärderar och utvecklar vår verksamhet löpande och för närvarande lägger vi stor kraft på vår hemmamarknad och då är det naturligt att se över sin övriga verksamhet och det är det vi gör just nu. Om och i så fall när det skulle ske någon förändring kring vårt ägande i St Johann kommer vi att kommunicera det", förklarar bolaget.

Skistar köpte 68 procent av aktierna i i den österrikiska skidanläggningen för drygt fyra år sedan för tio miljoner euro, vilket var det första förvärvet utanför Skandinavien.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

SkiStar B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -