ECOCLIME
SDC AUTOMATION HAR FÅTT ORDERBEKRÄFTELSE (Direkt)

2020-10-26 07:35

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Cleantech-bolaget Ecoclime och dess dotterbolag SDC Automation har fått orderbekräftelse om leverans av ytterligare en etapp fastighetsautomation för serverhallar på två siter. Kontrakt skrivs inom kort, uppger Ecoclime i ett pressmeddelande.

Kunden är det globala webtjänstföretag med vilket SDC har ett långsiktigt projektavtal. Här ingår även långsiktiga serviceuppdrag för andra bolag inom Ecoclime Group.

"Just nu färdigställer SDC en order omfattande 6 miljoner kronor till det globala webtjänstföretaget avseende uppgradering av klimatsystemen till det nordiska klimatet. Den nya beställningen uppgår till 10 miljoner kronor, varav 7 miljoner kronor avser fastighetsautomation och resterande avser serviceuppdrag", skriver Ecoclime.

Kundens totala omsättning hos Ecoclime sedan starten 2018, inklusive innevarande beställningar och de service- och projektavtal som nu föreligger, estimeras av bolaget till cirka 100 miljoner kronor när samtliga av de nuvarande serverhallarna är färdigställda.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Ecoclime Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -