Venue Retail
'Nu laddar Venue Retail för framgång och succé' - vd (Finwire)

2020-10-23 10:42
Nu laddar Venue Retail för framgång och succé, säger dess nytillträdda vd Lars Fins i en kommentar med anledning av att aktien börjat handlas igen.

Aktien har varit handelsstoppad sedan mars. Bolaget meddelade den 13 oktober att ackordet vinner laga kraft och företagsrekonstruktionen som pågått sedan november 2019 avslutas.

"Det är jättekul att vi är igång igen och för mig som ny vd är det framför allt en härlig signal till alla våra medarbetare som har gjort ett enastående jobb under både rekonstruktionen och den tuffa period som vi har varit inne i", säger bolagschefen.

Bolaget har haft det motigt under de senaste två kvartalen, i ljuset av coronapandemin. Förhoppningsvis ska ett nytt koncept leda bolaget mot en efterlängtad lönsamhet, även om det kommer att ta minst sex månader innan bolaget fullt ut kan bedöma effekterna av den nya strategin.

Aktien som är noterad på Stockholmsbörsen är idag upp närmare 180 procent till runt 0,35 kronor. Detta från den sista stängningskursen i mars. Aktien är fortsatt ned över 40 procent sedan årsskiftet.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -