På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Atrium Ljungberg
Atrium Ljungberg får Mobilia Vårdcentral som hyresgäst i Malmö (Finwire)

2020-09-30 14:10
Mobilia Vårdcentral blir nästa hyresgäst vid Atrium Ljungbergs stadskvarter Mobilia i Skåne. Det framgår av ett pressmeddelande.

Mobilia Vårdcentral öppnar den 1 oktober och tar plats i den nya vård- och hälsosatsningen c/o Mobilia. Till denna ansluter även Folktandvården Skåne i november och under 2021 Sparta Barnläkarmottagning, BVC Bambin och Barnmorskegruppen Öresund.

Mobilia är en privat vårdcentral som ingår i Hälsoval Skåne. Man erbjuder förutom allmänmedicin även en rehab-avdelning med sjukgymnaster, specialistsjuksköterskor och psykologer.

”Atrium Ljungberg är en långsiktig aktör och Mobilia är idag en modern mötesplats som vi ser fram emot att samarbeta med. Den nya inriktningen mot vård, hälsa och välbefinnande var avgörande för vår etablering och vi kan se i rekryteringsprocessen att många duktiga medarbetare söker sig hit till oss och Mobilia. Där människorna är vill vi också vara”, säger Ali Dalfi, grundare av Mobilia Vårdcentral.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Atrium Ljungberg B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -