På Placera använder vi cookies på vår sajt för att få den att fungera korrekt, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Seamless Distribution Systems
Seamless Distribution Systems ska göra nyemission på 26,5 miljoner kronor (Finwire)

2020-09-17 07:23
Mjukvarubolaget Seamless Distribution Systems, SDS, styrelse har beslutat om en nyemission på högst 2,5 miljoner euro, motsvarande cirka 26,5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionen omfattar högst 750 000 nyemitterade aktier och riktas till allmänheten i Sverige. Teckningskursen kommer att motsvara den volymviktade genomsnittskursen på First North under anmälningsperioden, som löper mellan 17 och 29 september, med en rabatt på tio procent.

Utspädningseffekten kan bli som högst cirka 8,25 procent av antalet aktier och röster i bolaget.

SDS gör emissionen för att få en större ägarspridning, skapa förutsättningar för en bättre likviditet i handeln med aktien, genomföra tillväxtsatsningar och finansiera den fortsatta förvärvsstrategin.

SDS har offentliggjort ett informationsmemorandum med fullständiga villkor för emissionen. Denna finns tillgänglig på egna hemsidan och kommer att göras tillgänglig på Avanzas hemsida.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Seamless Distribution... - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -