Case All Star
Byggmax är sålt i Case All Star, som ökade 6,51 procent i juli (Finwire)

2020-08-14 16:32
Fonden Case All Star steg 6,51 procent i juli. Sedan årsskiftet har fonden avkastat 4,66 procent. Det framgår av en månadsrapport.

Börsen fortsatte att gå starkt under juli månad. Förvaltaren Andres Rask kommenterar efter en månad när merparten av kvartalsrapporterna har kommit och där de flesta sett bättre ut än de väldigt lågt ställda förväntningarna från analytikerkåren.

"Den negativa marknadsreaktionen i mars och april kan således ha varit i kraftigaste laget. Vi ska dock inte utesluta att volatiliteten kan komma tillbaka på nytt i höst inför presidentvalet i USA och att vi då kan få se ett klassiskt W i indexgrafen trots allt. Bolagens utsikter inför andra halvåret har i många fall också varit åt det försiktiga hållet."

Fondens uppgång var till stor del drivet av en stark utveckling i bland annat Intrum och Ericsson. Under månaden har fonden bland annat sålt av aktier i Byggmax.

I fallande ordning och procent är följande störst i fonden.
Kinnevik 7,8
Investor 7,3
Millicom 5,6
SOBI 5,1
Ericsson 5,1


[Tabell 1]

Love Josefsson
love@finwire.se, 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

Case All Star Småbolag A - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -