Stillfront
Stillfront växer snabbare än vad marknaden gör - vd (Finwire)

2020-08-13 15:35
Stillfront tror man kan ta marknadsandelar inom spelbranschen och växer redan nu snabbare än vad marknaden gör, förmedlar bolaget i en kommentar efter den senaste kvartalsrapporten.

Stillfront redovisade under gårdagen en kraftigt ökad omsättning och vinst för det andra kvartalet, relativt i linje med marknadens förväntningar. Detta i ljuset av att preliminära siffror för april och maj släpptes för två månader sedan.

"Vi har visat på god organisk tillväxt samt via förvärv så vi ser positivt på utvecklingen framöver", förklarar vd Jörgen Larsson.

Den senaste tiden har det diskuterats vilka effekter det kommande operativsystemet iOS 14 kan ha för påverkan på annonseringen för mobilspelsbolag.

På längre sikt tror Larsson att man kan bli en vinnare av dessa förändringar. Man ser heller ingen koppling mellan förändringarna och förvärvsagendan.

Stillfront återhämtar sig på börsen idag efter gårdagens tillbakagång. Det sker efter höjda riktkurser för aktien från ett flertal firmor som täcker bolaget.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Stillfront Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -