Storytel
Storytel ska lanseras i Thailand och Indonesien (Finwire)

2020-07-07 13:08
Ljudboksspecialisten Storytel ska lanseras i Thailand från och med fjärde kvartalet i år, och i Indonesien från och med 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom lanseringarna utökar Storytel sin närvaro i Asia Pacific-regionen där bolaget sedan tidigare är verksamt i Indien, Singapore och Sydkorea.

Inför lanseringen i Indonesien har Storytel tecknat avtal med flera marknadsledande indonesiska företag för att kunna producera ett attraktivt ljudinnehåll på indonesiska.

"Vi ser väldigt mycket fram emot att kunna växa vårt erbjudande och fortsätta utveckla de bästa berättelserna och en extremt användarvänlig teknologi för de indonesiska och thailändska marknaderna. Vår erfarenhet, den fina responsen från kunderna och vår data från våra tidigare lanseringar i Asia Pacific sporrar oss att ta det här nya steget och att fortsätta följa vår globala mission att tillgängliggöra fantastiska berättelser för människor var de än befinner sig och när som helst", säger Ingrid Bojner, CCO på Storytel.

Victor Carlén
Nyhetsbyrån Finwire

Storytel B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -