Ortivus
Ortivus tecknar distributörsavtal med Schiller i Norden (Finwire)

2020-07-06 13:12
Ortivus och Schiller har beslutat om samarbete genom ett distributörsavtal för den nordiska marknaden. Avtalet ger Ortivus möjligheten att offerera Schillers defibrillator Fred easyport plus som tillsammans med Ortivus Mobimed blir en helhetslösning för prehospital vård och primärvård. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet är icke-exklusivt och gäller för samtliga länder i Norden. Schillers defibrillator kommer att erbjudas som ett komplement till Mobimed, vilket betyder att Ortivus nu kan leverera en lösning med både monitorering via Mobimed och en defibrillator vilket ger en modularitet.

- Vi ser oerhört positivt på detta samarbete eftersom kombinationen Mobimed och Fred easyport plus utgör en mycket konkurrenskraftig helhetslösning. Nu kan vi erbjuda våra kunder produkter med hög prestanda till en unikt låg vikt, vilket prioriteras högt inom den prehospitala vården och primärvården, säger Reidar Gårdebäck, Ortivus vd.

Samarbetet innebär även att produkternas mjukvaror integreras så att data och behandlingsinformation från Fred easyport plus sömlöst kan överföras till Mobimed monitor och journal.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Ortivus B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -