PRICER
PLUS RETAIL LÄGGER ORDER 100 MLN KR INOM RAMAVTAL (OMS) (Direkt)

2020-05-26 10:11

(Omsändning för att korrigera rubrik)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Den nederländska kooperativa dagligvarukedjan Plus Retail, med fler än 265 butiker runt om i Nederländerna, har lagt en order om cirka 100 miljoner kronor hos Pricer som ett första led i installationen av Pricers system med digitala prisetiketter i alla butiker. Det totala projektvärdet för samtliga 265 butiker beräknas uppgå till cirka 165 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande som kommer i kölvattnet av beskedet den 7 maj om att parterna hade tecknat ett ramavtal avseende implementering av Pricers system med digitala prisetiketter.

Ordervärdet för den första etappen redovisas i Pricers orderingång för andra kvartalet 2020. Leveranser inom ramen för ordern är planerade att inledas under andra kvartalet och accelerera under tredje kvartalet.

Order för resterande delar av projektet beräknas komma under andra halvåret 2020. Ambitionen är att installationen av alla butiker ska vara avslutade under första kvartalet 2021.

Efter tester i butik har Plus Retail beslutat att den molnbaserade plattformen Pricer Plaza och prisetiketterna Smarttag Power ska användas av alla butiker.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


Pricer B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -