På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

JONDETECH
SAMARBETE MED KINESISKA OFILM INOM PASSERSYSTEM (Direkt)

2020-04-14 08:49

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-handlade Jondetech inleder ett samarbete inom produktområdet biometriska passersystem med kinesiska Ofilm, framgår av ett pressmeddelande.

Det gemensamma projektet avser Ofilms egen produkt inom biometriska passersystem, där Jondetechs sensorelement implementeras för att spara batteritid genom närvarodetektion, skriver Jondetech. Produkten säljs redan på den kinesiska marknaden av Ofilm och under 2019 sålde bolaget cirka 15 miljoner enheter.

Ofilm är en leverantör av högteknologiska komponenter och moduler som bland annat återfinns i mobiltelefoner, bärbara datorer, surfplattor och andra konsumentelektronikprodukter inom sakernas internet (IOT) och smarta hem.

Utvecklingsarbetet inom området passersystem har pågått under sju månader och ingår i en bredare portfölj av tänkbara produkter avsedda för IOT och smarta hem.

Ofilms passersystem är batteridrivet och genom att använda Jondetechs passiva sensor för att sätta igång systemet precis innan användning minskar strömförbrukningen och ökar livslängden på befintligt batteri. Den framtagna modulen kommer även att kunna användas för uppväckning av en lång rad befintliga och framtida produkter inom smarta hem och smarta byggnader.

Börsredaktionen +46 8 51917900 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


JonDeTech Sensors - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -