ASTG
FORTSÄTTER GENOMFÖRA PLANER, FOKUSERAR PÅ KASSAFLÖDET (Direkt)

2020-03-30 11:09

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) NGM-listade antennbolaget ASTG, Advanced Stabilized Technologies, fortsätter att genomföra sina operativa och strategiska planer som tidigare, samtidigt som bolaget noggrant fokuserar på kassaflödet.

Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

ASTG har samtidigt beslutat att tidigarelägga rapporten för det första kvartalet 2020 till den 20 april från den 11 maj för att svara på frågor från många aktieägare om coronavirusets effekter på ASTG.

"Vad avser vår affärsverksamhet, har alla antennsystem som planerats för leverans under första kvartalet 2020 färdigställts och är redo för leverans till kund", skriver vd Carsten Drachmann.

"Eftersom vi är ett teknik- och tillväxtföretag upplever inte vår verksamhet en plötslig minskning av försäljning och intäkter. Men i dessa tider granskar vi kontinuerligt våra kassaflödesprognoser för att kunna anpassa oss och förbereda för eventuella förändringar och även möjligheter som kan uppstå", fortsätter ASTG-chefen.

Den 4 mars uppgav ASTG att bolagets verksamhet inte bedömdes påverkas av coronavirusets effekter under det första kvartalet.

Johan Lind +46 8 5191 7954

Nyhetsbyrån Direkt


KebNi B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -